Wij zijn Peter en Jacq Veltmeijer en we hebben 2 kids, Romy & Jamie, een gezin die er helemaal voor gaat om met de hondjes bezig te zijn.

Jaren geleden zijn we helemaal verliefd geworden op het ras; Golden Retriever, deze gezellige, aanhankelijke, trouwe honden met een gouden hart hebben ons hart gestolen en sindsdien zijn we er helemaal aan verknocht.


We hebben inmiddels een aantal dames en een stoere vent in ons midden die onze kennel verrijken .


Al onze honden leven gewoon in huis en benutten elke plek die we hebben, of het nu het kussen is, de mand of zelfs elkaar, de stoelen of gewoon lekker naast de baas op de bank, het is zo'n lekker gevoel dat ze lekker dicht bij je zijn en gewoon een deel van het gezin vormen.


Samen met onze 4-voeters hebben wij een prachtige start gemaakt met onze kleine kennel Fair-Court in het zuiden van Nederland … Zeeland. Heerlijk om te wandelen, naar het strand te gaan en lekker uitwaaien.   


U kunt altijd via onze website op de hoogte blijven van al het nieuws en gebeurtenissen van onze 4-voeters. Heel veel plezier met het bekijken van onze website en wie weet tot ziens op show, thuis of elders.


Graag tot ziens , Jacq, Peet, Romy & Jamie

Over ons